TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “continutul” site-ului ghidulbacaului.ro. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului ghidulbacaului.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. ghidulbacaului.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe ghidulbacaului.ro.

DESCRIERE SITE

Ghidulbacaului.ro pune la dispozitie informatiile din acest site in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

LIMITAREA RASPUNDERII

Ghidulbacaului.ro nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultând din: utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului; – acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; – declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; – orice altă problemă legată de serviciile site-ului. Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de email support [ @ ] ghidulbacaului [ . ] ro. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Ghidulbacaului.ro nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; Ghidulbacaului.ro se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop. Ghidulbacaului.ro nu oferă nicio garanție că: – informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră; – serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; – rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere; – calitatea oricăror firme, servicii, informații sau altor materiale va satisface toate cerințele; – orice eroare de program va fi corectată. Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

INCHEIEREA ACORDULUI

Ghidulbacaului.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment, fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa vizitati in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile facute.