ATESTAT MURAL – @Parcul Cancicov

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
În perioada 6-10 iunie, în parcul Cancicov, 29 de elevi ai Colegiului Național de Artă “George Apostu” își vor susține atestatele de artă monumentală și pictură, implementând o serie de picturi murale dedicate întregii comunități.
În misiunea de a aduce arta mai aproape de oameni, ZIDART creează alături de Colegiul Național de Artă “George Apostu” un context inedit de întâlnire între noile generații de artiști băcăuani și publicul local. Pe parcursul a 4 zile, gardul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii “Ion Borcea” va fi transformat într-o galerie de artă în aer liber, valorizând talentul și iscusința tinerilor și oferindu-le locuitorilor orașului posibilitatea de a-i vedea pe aceștia în acțiune.
Pentru un artist la început de drum, vizibilitatea și susținerea din partea comunității sunt elemente cheie care dau sens și încredere în parcursul profesional. Este datoria noastră să cultivăm tinerele talente, arta și cultura, așa că vă invităm să le oferim viitorilor absolvenți atenția, aprecierea și încurajările noastre și să ne bucurăm împreună de artă înconjurați de natură și de voie bună.
Profesori coordonatori:
Secțiile Arta monumentala – Profesor coordonator Katy Andries
Secția de pictură – Profesor coordonator Adriana Busuioc
Locatie: Gardul Complexului Muzeal De Ştiinţe Ale Naturii Ion Borcea (Parcul Cancicov)
Organizatori:
ZIDART & Colegiul Național de Artă “George Apostu”
Parteneri:
Complexul Muzeal De Ştiinţe Ale Naturii Ion Borcea, EUROPE DIRECT Bacău, San Marco Bacău, Migos Pizza.