Gasiti unelete electrice de folos de la un magazin de bricolaj profesional

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cu siguranta cine locuieste la casa a vazut o drujba sau cel putin detine una in garaj. Drujbele pot fi electrice sau pe combustibil, insa ce este cert ca devin indispensabile pentru cei care depind de incalzirea pe lemne sau pentru persoanele care au o gradina mai mare cu livada. Acestea pot fi comanda de obicei de la  magazine de bricolaj precum regalfermierul.ro, unde calitatea este mereu pe primul loc si preturile convenabile pentru toti cumparatorii!

Drujbele sunt extrem de la indemana si pot fi folosite pentru mult mai mult decat simplul taiat lemne de foc. De asemenea, pot fi folosite pentru a taia rapid lucruri dure, cum ar fi caramizi sau tevi metalice, si sunt incredibil de utile pentru sarcini in care viteza este un beneficiu.

Fierastraiele cu lant pot fi folosite pentru a taia diferite tipuri de materiale, nu doar lemn, inclusiv metal si beton. Fierastraiele mari si mici, in functie de tipul lor de lant, pot fi folosite pentru a taia o mare varietate de materiale. Cu lantul si echipamentul de siguranta potrivite, operatorul are libertatea de a taia ceea ce este necesar atunci cand situatia o cere. Ele pot fi, de asemenea, tratate bine de ambele sexe dintr-o gama larga de varsta. Fiind usor de transportat si alimentat, face din motoferastrau un instrument de taiere versatil si puternic.

Drujbele sunt usor de folosit in siguranta si necesita putina practica pentru a le folosi corect. Ceea ce trebuie sa aiba in vedere operatorul este siguranta si purtarea EIP adecvata, pentru a ramane protejat de resturi si potential recul.

Cea mai dificila parte a detinerii si operarii unui fierastrau cu lant poate fi, pur si simplu, intretinerea si schimbarea lantului si nu taierea propriu-zisa. Drujbele vin si in dimensiuni de pana la 100 cmc motoare pe gaz si lungimi de bara de 30 inch. Drujbele mici au in mod obisnuit mai putin de 24 de inci lungime si se pot potrivi cu usurinta in interiorul unei cabine sau a unui pat de camion. Ele pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul. Chiar si o motofierastrau de dimensiuni bune se poate incadra cu usurinta in spatii mici de depozitare, fara a bloca accesul la celelalte lucruri. Umplerea unui motofierastrau cu amestecul de gaz este foarte simpla si este la fel ca si umplerea rezervorului la o masina de tuns iarba pe gaz.

Utilizarea amestecului potrivit de gaz si ulei este esentiala, impreuna cu mentinerea umplutului ulei de bar. Fierastraiele sunt motoare cu 2 cicluri si nu au compartimente separate pentru ulei si gaz. Asigurati-va ca verificati care este raportul specific gaz-ulei specificat in manualul de utilizare. Pentru majoritatea drujbelor cu lant, acesta este de obicei fie 50:1, fie 40:1, numarul mai mare reprezentand benzina.

Pentru drujba electrica, nu este necesara realimentarea. Doar schimbati o baterie uzata cu una complet incarcata si continuati sarcina de taiere. Reincarcarea unei baterii electrice de ferastrau cu lant poate dura pana la 30 de minute si puteti avea mai multe baterii incarcate in asteptare si gata de functionare atunci cand este necesar. Drujbele pe gaz sunt usor de pornit daca urmati procedura corecta. Dati drumul la combustibil, porniti intrerupatorul si trageti de cablu. Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru a incepe. Apasarea declansatorului va ajuta la introducerea combustibilului in motor si la pornirea acestuia odata ce motorul se intoarce si este amorsat. Cu toate acestea, carburatoarele cu motofierastrau pe gaz pot fi inundate cu combustibil care va impiedica pornirea motorului, asa ca trebuie sa tineti cont de acest lucru. Fierastraiele electrice pornesc automat cu un comutator. Deoarece nu necesita alt combustibil decat baterie sau alimentare din priza, ele sunt rapide si convenabile pentru a porni. Trebuie doar sa rasuciti comutatorul de pornire si sa apasati declansatorul pentru a incepe taierea.

Fierastraiele cu lant pot taia mai mult decat lemn sau ramuri de copac. Pot taia arbusti, deseuri de lemn, materiale plastice, beton si tevi metalice, impreuna cu copaci mari si mici. In ceea ce priveste taierea lemnului, drujba poate taia toate tipurile de lemn, inclusiv cele de esenta tare, cum ar fi mar, migdal, artar tare, mesteacan, fag, stejar si frasin. 

Drujbele nu sunt singurele unelte in care gospodarii trebuie sa investeasca, regalfermierul.ro ofera si alte unelte de mana tipice pentru magazine de bricolaj profesionale.

In timpul fiecarui proiect de gradinarit, lopetile vin la indemana. Li se va cere devreme sa rastoarne solul si sa-l aeriseasca. Amestecand pamant organic nou din magazinul local, barbatii si femeile care au acces la pamant mai uscat pot face fata problemei. O lopata va amesteca totul impreuna, in timp ce dupa ce a fost prelucrata, o grebla va uniformiza solul. Este posibil sa se faca greble din plastic sau metal. Ar trebui sa fie instrumente utile atata timp cat stau impreuna si sunt performeri de incredere. Uneori, greblele rupte pot fi reparate de gradinari avansati, care sunt priceputi si in lucrul manual.

Exista unele marci care sunt mai bune decat altele, probabil. Durabilitatea va fi esentiala si va fi dificil pentru potentialii gradinari sa incerce sa cumpere instrumente de calitate. Instrumentele foarte ieftine se vor destrama si vor trebui cumparate din nou. Puteti oricand sa intrati online si sa cititi cateva recenzii informale ale anumitor produse facute de catre gradinari care nu sunt siguri ce instrumente sunt cele mai bune. Recenziile utilizatorilor sunt cele mai bune, deoarece sunt scrise de persoane care au folosit instrumentele si pot oferi feedback direct. Daca cunosc mai multe detalii, atunci oamenii vor avea o idee destul de buna despre ce instrumente și amsinarii sa achizitioneze.