Mercedes electrice EQ la Auto Schunn: EQE 43 AMG vs. EQS 580

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
mercedes-eq-electrice-auto-schunn-romania

Auto Schunn Romania – dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, propune două modele electrice EQ de la Mercedes, care îți vor atrage cu siguranță atenția.

Atunci când achiziționează un autovehicul, din ce în ce mai multe persoane preferă să analizeze nu doar oferta de automobile noi ci și cea de masini second hand Arad.

Vehiculele Mercedes EQ rulate sunt o alegere excelentă atunci când ai nevoie de un automobil într-o stare perfectă de funcționare, verificat minuțios, la un preț foarte competitiv.

Pe www.auto-schunn.ro găsești cele mai interesante modele Mercedes second hand, care reprezintă o opțiune excelentă având în vedere aspectul estetic și dotările tehnice moderne, de ultimă generație.

Vehiculele Mercedes EQ rulate sunt o alegere excelentă atunci când ai nevoie de un automobil într-o stare perfectă de funcționare, verificat minuțios, la un preț foarte competitiv.

Mercedes EQS 580 4Matic Edition 1 AMG este un vehicul electric fabricat în 2021, ce are un rulaj de 22.000 km. Acest automobil electric este prezent în oferta Auto Schunn rulate Certified la prețul de 157.490 euro fără TVA, raportat la prețul de listă de 187.413 euro fără TVA.

Motorul electric dezvoltă o putere de 523 cp iar autonomia este surprinzător de mare. Elegant și spațios automobilul beneficiază de o caroserie vopsită metalizat argintiu High Tech, jante din aliaj de 21 de inci cu designul multi spițe iar geamurile laterale și luneta sunt de culoare închisă.

Interiorul din piele Nappa gri este decorat cu ornamente din lemn de nuc. Pachetul opțional premium și linia AMG bun exterior oferă facilități deosebite. Scaunele sunt climatizate iar parbrizul este încălzit, geamurile sunt laminate și oferă izolare acustică și reflecția razelor infraroșii.

Conectivitatea la bordul modelului EQS 580 este asigurată de integrarea smartphone ului prin aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto, alături de sistemul de infotainment MBUX.

Confortul este excepțional datorită sistemului de climatizare Thermotronic, a filtrelor performante pentru aer condiționat, pachetului de confort acustic și cel de parfumare interioara Air balance.

Sistemul de sonorizare Burmester surround îți asigura o atmosferă agreabilă, muzica pe care ți-o dorești atunci când șofezi acest model electric EQS.

Modelul Mercedes EQE AMG 43 4M Hyperscreen Premium Pano Manufaktur este o creație de top a inginerilor de la Mercedes, care au realizat un vehicul electric extrem de performant cu un motor ce generează o putere de 475 cp.

Vopseaua caroseriei Manufaktur gri alpin este asortată cu jantele din aliaj AMG de 21 inch și geamurile laterale și luneta de culoare închisă . Modelul nou este disponibil la dealerul Auto Schunn la prețul de 121.989 euro fără TVA, redus de la 145.167 euro fără TVA, preț de listă.

Dotările interioare beneficiază de tehnologia infotainment MBUX, pe un hyperscreen care te ajută să vizualizezi comenzile necesare unei conduceri eficiente.

Sistemele de asistență opționale pentru siguranța la volan te ajută să adaptezi viteza în funcție de traseu, reacționează rapid la schimbarea benzii de circulație, te ajută la o parcare fără incidente și la o rulare mai eficientă.

Confortul este asigurat de scaunele încălzite și ajustabile electric cu funcție de memorare, suspensia adaptativă, spațiile largi de depozitare din consola centrală și iluminarea ambientală adaptată gustului tău.

Portbagajul cu închidere prin telecomandă și sistemul keyless go îți economisesc timp și manevre, atunci când folosești autoturismul.