3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a intra în cada cu hidromasaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

O baie lungă într-o cadă cu hidromasaj poate fi considerată un lux. Fie că sărbătorești sfârșitul încă unei zile lungi de muncă sau că pur și simplu te bucuri de timp petrecut împreună cu prietenii, apa caldă și jeturile de masaj pot fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și a te simţi mai tânăr.

În timp, totuși, obiceiurile nepotrivite pot avea efecte nedorite asupra căzii cu hidromasaj. Filtrele înfundate, dezechilibre ale apei și multe altele îţi pot afecta sesiunea de relaxare. Pentru a te asigura că, atunci când ai nevoie, cada cu hidromasaj este gata să fie utilizată, iată trei lucruri pe care ar trebui să le faci întotdeauna înainte de a intra în jacuzzi.

1. Fă duş

Pe suprafaţa pielii noastre există grăsimi, resturi de loțiuni hidtratante și celule moarte ale pielii care nu sunt bune pentru cada cu hidromasaj. Chiar și deodorantul cu care te dai în fiecare dimineață poate fi dăunător pentru filtrul pe care te bazezi pentru a-ți menține apa proaspătă și curată. Obiceiul de a face un duș rapid înainte de a intra în cada cu hidromasaj te va asigura de faptul că te poţi bucura liniştit de o sesiune în jacuzzi în loc să fii obligat să goleşti şi să cureţi cada cu hidromasaj când îţi e lumea mai dragă.

2. Mănâncă

În timp ce să te bucuri de băutura preferată sau de o ceașcă de cafea dimineața poate părea inofensiv pentru cada cu hidromasaj, alimentele, firimiturile și excesul de băuturi vărsate în jacuzzi pot fi un risc uriaș. Alege să consumi gustari care nu fac firimituri, cum ar fi mini chifteluțe sau covrigei.

3. Îmbracă-te potrivit

Este foarte posibil să nu te gândești prea mult la ceea ce porți în cada cu hidromasaj, dar este un aspect foarte important. În prmul rând, ar trebui să te asiguri că costumul de baie pe care îl porți este curat și fără detergenți care pot face ravagii în apa din cada cu hidromasaj. În al dolea rând, evită să mergi direct de la lac sau plajă la cada cu hidromasaj, deoarece în acest fel poţi transfera mineralele din apă care ajung în costumul tău de baie și care pot fi dăunătoare pentru cada cu hdromasaj. A purta mereu părul prins poate, de asemenea, să minimizeze riscul de a se aduna păr în filtru, reducând necesitatea de a curăța filtrul.

Îngrijirea continuă a apei este o necesitate, dar luarea de măsuri pentru a menține apa curată și fără aditivi face ca îngrijirea apei să fie o sarcină ușoară. Aceste trei reguli sunt valabile indiferent că este vorba de cada cu hidromasaj din propria locuinţă sau că te bucuri de un sejur la o cazare cu jacuzzi inclus, aşa cum este Brasov Sweet Retreat. Respectând aceste trei lucruri pe care ar trebui să le faci întotdeauna înainte de a intra în cada cu hidromasaj, vei minimiza timpul pe care îl vei petrece drenând, curățând și reumplând cada cu hidromasaj, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru a te relaxa și a te bucura de spa.