5 motive sa apelezi la o agentie de amanet auto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

In continuare vorbim despre 5 motive bune pentru care ai putea lua in considerare utilizarea masinii tale pentru a obtine fondurile necesare – si anume procedura de amanet auto.

  • Aprobare imprumut garantat

Cand apelezi la procedura de amanet masini, vehiculul asigura finantarea. Aceasta inseamna ca oricine detine o masina, o barca, un ATV sau alt autovehicul complet platit este automat eligibil pentru un imprumut – si aceasta include liber profesionisti, proprietari de intreprinderi mici si chiar someri.

Nu trebuie sa demonstrezi cum vei rambursa banii imprumutati sau sa trimiti dosarele de angajare, fisele de plata sau extrase de cont pentru a-ti sustine cererea. Cu conditia sa dovedesti ca esti proprietarul vehiculului si ca acesta este in stare buna, te vei califica pentru finantare in functie de valoarea evaluata.

  • Acces imediat la bani

In comparatie cu imprumuturile negarantate, modelul de imprumut pentru amanetarea unei masini este lipsit de birocratie.

Tot ce trebuie sa faci este:

  • Sa stabilesti o intalnire cu furnizorul de imprumut, adica cu com
  • Sa aduci vehiculul la birourile creditorului pentru a fi evaluat
  • Sa alegi daca accepti oferta de imprumut care ti se ofera
  • Sa formalizezi contractul in scris
  • Sa predai vehiculul pe durata imprumutului.

Banii sunt transferati electronic in contul tau bancar, de obicei in aceeasi zi. Sau ii poti primi cash. Si odata ce ai rambursat imprumutul si ati convenit comisionul, vehiculul iti va fi returnat.

  • Niciun impact asupra ratingului de credit

Amanetarea unui vehicul este o modalitate discreta de a imprumuta bani. Deoarece ratingul tau de credit existent ramane neschimbat, iti va fi mult mai usor sa soliciti o linie de credit sau un imprumut bancar negarantat, candva in viitor.

  • Rezolutie rapida pentru o criza a fluxului de numerar

Conditiile economice actuale sunt deosebit de dificile pentru startup-uri, comerciantii informali si intreprinderile mici si mijlocii. In multe cazuri, fluxul de numerar – sau lipsa acestuia – conduce la lichidari, sechestrari si inchideri de afaceri. Prin amanetarea celei de-a doua masini sau vehicule de companie, poti imbunatati instantaneu situatia afacerii fara a vinde un activ cheie.

  • Finantare instantanee pentru cheltuieli neasteptate

Cand te confrunti cu costuri crescande generate de proceduri medicale de urgenta, vizite la veterinar sau reparatii la casa, echipamente sau infrastructura comerciala, amanetul unei masini este modalitatea rapida si usoara de a accesa fonduri suplimentare. Poti stinge datoria imediat sau poti plati ceea ce datorezi furnizorului de imprumuturi pe bucata si pe o perioada extinsa.

Astfel, prin amanetarea masinii, poti primi numerar pentru a rezolva diverse probleme. Este o modalitate usoara de a obtine ajutor financiar, dintr-o sursa de incredere si reglementata, atunci cand ai cea mai mare nevoie.