Atracția românilor față de păcănele nu a dispărut, ci s-a mutat online!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Pandemia ne-a schimbat stilul de viață, nu neapărat în sens negativ. Mulți români și-au dat seama cât de important este să stea în aer liber și să facă sport, pentru a-și întări organismul. De asemenea, s-a observat că mai puține ieșiri la restaurant, în mall sau în hipermarket înseamnă, automat, bani economiți.

În jumătatea plină a paharului se încadrează și o schimbare din domeniul jocurilor de noroc. Întrucât cazinourile terestre au fost închise 3 luni, românii care jucau la „păcănele” s-au reorientat spre cazinourile online, iar majoritatea are de gând să rămână în online și de acum înainte, chiar dacă agențiile s-au redeschis.

Online-ul este întotdeauna non-stop

Motivele sunt lesne de înțeles. Diferența dintre online și offline este ca și diferența dintre a sta într-un fotoliu confortabil și a sta „cocoțat” câteva ore pe un scaun înalt, incomod. Acesta ar fi un avantaj foarte vizibil al sloturilor video online: gradul mai mare de comoditate. Jucătorul nu mai este nevoit să se deplaseze. În plus, poate juca jocurile favorite chiar și intervalele în care agențiile/cazinourile terestre sunt închise. Online-ul este întotdeauna non-stop.

Posibilitatea de a juca de acasă oferă un alt avantaj important, cel puțin în această perioadă: jucătorul se poate distra în condiții de siguranță maximă. În agențiile terestre, chiar dacă sunt respectate regulile sanitare și de distanțare, există un risc de îmbolnăvire. Să nu uităm că jucătorii sunt obligați să poarte mască, o condiție care poate fi insuportabilă pentru unii, mai ales pentru cei care petrec multe ore în agenție sau cazino.

Un alt atu evident a fost (și este) acea ofertă promoțională prin care jucătorii noi primesc fie bani, fie rotiri gratuite, în funcție de suma depusă în cont imediat după înregistrarea pe platformă. Unele agenții online oferă chiar bonus fără depunere.

Mai mulți bani pentru jucători

Ce nu se vede „cu ochiul liber” este diferența de profit. Există o diferență semnificativă de Payout între sloturile video offline și cele online, în sensul că jocurile de pe internet sunt mai profitabile. Payout-ul este procentul din suma totală mizată la un slot care se întoarce la jucători. Potrivit informațiilor din industrie, în online Payout-ul poate ajunge chiar la 98%, în timp ce la aparate este de până în 90%.

Payout-ul diferă în funcție de joc, iar în online se poate alege dintre sute de sloturi video. În niciun cazino din Las Vegas nu încap 300 de aparate, câte jocuri sunt în oferta unui singur operator de top din România. Tranziția din offline în online s-a făcut ușor și pentru că pe calculator se pot juca cele mai populare păcănele terestre:  Book of Ra, Lucky Lady și Sizzling Hot.

Cele mai populare sloturi video

În Book of Ra, jucătorul este introdus în lumea Egiptului antic, jucând rolul unui explorator care trebuie să rezolve mistere și să descopere comori. Jocul este bazat pe legenda cărții lui Ra, zeul soarelui la egipteni. Legenda spune că această carte ascundea între paginile ei secrete și vrăji care l-au ajutat pe zeul Ra să învingă Întunericul.

Lucky Lady este zâna Norocului, care apare strălucitoare pe ecran și oferă simboluri norocoase, jocuri bonus, multiplicatori de profit, dar și posibilitatea de a risca și de a câștiga mai mulți bani. Simbolurile norocoase sunt aliniate pe o direcție de plată de la stânga la dreapta.

Sizzling Hot are fructe și numere ca simboluri. Câștigurile sunt calculate în funcție de numărul de pe fiecare rolă, numarul 7 având 250 de credite. Efecte sonore și video îi dau un farmec aparte.

Și încă un avantaj care i-a convins pe mulți jucători români să se mute în online: pe calculator, se poate juca și pe bani virtuali, doar pentru distracție.