Spectacolului „PINOCCHIO”, după Carlo Collodi, regia și scenariul Gabriel Apostol la teatrul George Bacovia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
În zilele de 19 și 20 martie, de la ora 11.00, vă așteptăm la premiera spectacolului „PINOCCHIO”, după Carlo Collodi, regia și scenariul Gabriel Apostol.
Este o premieră pe care v-o oferim, în preajma zilei de 21 martie, când se aniversează Ziua Mondială a Teatrului de Păpuși.🎭
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Andreea Sandu, Marlene Duduman, Alina Neagu, Ilinca Istrate, Laurențiu Budău, Tiberiu Gabor Bitere, Andi Andriucă, Giuseppe Torboli, Mihai Chihaia, Vlad Constandache.
Scenografia este semnată de Clara Dărângă, muzica de Cari Baczo Tibor, lighting design: Costel Baciu. Păpușile au fost sculptate de Edi și Liliana Lașoc.
„Spectacolul nostru ”Pinocchio” este un spectacol al bucuriei pure, cu mijloace clasice, tradiționale, pentru că eu cred că în teatrul de animație trebuie apărată cu orice preț această dragoste care se naște între creator și mijlocul său de expresie, între creator și Păpușă, între creator și Mască, urmând ca toată dragostea asta să pornească apoi către public, către spectatori. Cred că ăsta este lucrul cel mai important”, spune regizorul Gabriel Apostol.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta mai mare de 4 ani.
Biletele au fost puse în vânzare la agenția de bilete, dar și online, pe site-ul nostru. http://teatrulbacovia.ro/bilete-online/
Vă așteptăm!