Cand este cazul sa apelezi la ajutor : suplimente nutritive naturale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Le puteti obtine si in pulberi, bauturi si alimente. Aceste suplimente nu sunt menite sa vindece boli sau afectiuni de sanatate, insa pot ajuta in multe afectiuni. Spre exemplu, produsul Sod Natural Cantacuzino este un extract din orz verde cu o concentratie eficienta, stabila si garantata de super oxid dismutaza si peroxidaza. SOD natural confera astfel o actiune antioxidanta puternica. Enzima SOD este produsa in mod normal de un organism sanatos, acest produs, SOD NATURAL ofera aceeasi actiune ca enzima produsa de organism, de aceea suplimenteaza efortul organismului de a se echilibra si de a lupta impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, combatand si prevenind astfel numeroase boli si afectiuni.

Datorita continutului ridicat de substante cu activitate de neutralizare a speciilor reactive de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic intens.

Carenta de fier este o alta problema de sanatate cu care se confrunta tot mai multe persoane, in special din cauza unei diete dezechilibrate. Aceasta afectiune hematologica apare atunci cand organismul nu are suficiente rezerve de fier pentru a produce hemoglobina – substanta care se regaseste in globulele rosii ale sangelui (eritrocite) si care are un rol esential in transportarea oxigenului in organism. Cauzele pot fi diverse: sarcina, dieta dezechilibrata, menstruatia, donarea de sange si altele.

Floradix acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate. Floradix contine un ameste de extracte apoase din fructe, plante si vitamine, atat de benefice organismului nu doar in anemie.

In cazul in care ai nevoie de  un modulator imunitar natural, Plasma Quinton restabileste mediu intern si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului. Acesta este un produs unic extras din apa oceanica, cu o biodisponibilitate foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil.

Astfel, e atat de usor sa-ti ajuti organismul sa se vindence si sa functioneze normal cand ai atat de multe produse naturiste disponibile!