Cum sa te descurci cu doar doua costume barbati in garderoba ta: 4 trucuri functionabile

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Este cu adevarat posibil sa porti acelasi costum barbati la serviciu in fiecare zi si sa arati de fiecare data diferit si proaspat? Raspunsul este „da!” Si daca ai doua costume barbati? Atunci solutia devine si mai usoara!

Astfel, pentru a vedea cum o poti face si tu, insira-te din cele ce urmeaza:

  • Schimba camasa

Daca reusesti sa porti o camasa noua in fiecare zi, doua costume trends Adina Buzatu iti sunt mai mult decat suficiente. Cheia este sa schimbi culoarea sau stilul camasii tale in mod regulat. Nu inlocui pur si simplu o camasa alba cu alta la fel alba. Schimbarea texturii si eventual al culorii camasii tale va modifica complet identitatea costumului tau.

  • Poarta un tricou

Combinarea unui tricou cu costumul  il va face sa arate ca un costum complet diferit de cel pe care l-ai purtat saptamana trecuta cu o camasa clasica.Un costum are potentialul de a arata cel mai bine atunci când este asociat cu piese mai casual – mai ales atunci când este purtat de o persoana tanara.

  • Poarta piesele costumului separat

Singura problema de a purta acelasi costum in fiecare zi este ca pantalonii tai se vor uza destul de repede daca nu-i lasi sa se odihneasca in mod regulat. O solutie este sa schimbi doua costume in nuante si tesaturi similare si sa le porti separat in zilele contrastante. Va arata in continuare ca un costum, dar iti vei pastra toate cele 4 piese proaspete mai mult timp.

  • Acorda atentie accesoriilor

Este clar ca accesoriile tale pot face o diferenta enorma fata de cum arata costumul tau. Incaltamintea pe care o alegi poate schimnba radica imaginea unui costum, dar si cureaua, cravata sau servetelul de buzunar. Introdu in garderoba ta o multime de cravate diferite, curele si vei avea un costum nou in fiecare zi inainte sa iti dai seama.

Astfel, pentru a avea succes, alege un costum sau doua de calitate. Un costum prost potrivit nu numai ca va arata prost prima data când il porti, ci va arata rau in fiecare zi. Daca ai indoieli, cere ajutorul unui stilist si nu ezita sa profiti de sfaturile acestuia in materie de vestimentatie.